Skip to main content

Asbestinventaris in Antwerpen

Een asbestinventaris van je woning in Berchem of elders in Antwerpen laten opmaken is je eerste verdedigingslinie tegen de gezondheidsrisico’s die asbest met zich meebrengt. Dit document identificeert niet alleen waar asbest in je woning aanwezig is, maar vormt ook de basis voor verdere actieplannen. Laat zo’n inventarisatie dan ook opmaken door echte professionals.

Vraag online een gratis offerte aan

Gratis offerte
Home » Asbestinventaris Antwerpen

Wat staat er in een asbestinventaris?

Een asbestinventaris geeft een gedetailleerd overzicht van asbesthoudende materialen in je woning of bedrijfspand. Het bevat informatie over de locatie, de staat en de hoeveelheid asbest. Het is van cruciaal belang voor het behoud van een gezonde leef- of werkomgeving. Ons bedrijf kan deze inventaris voor je opstellen. Voor de inventaris wordt doorgaans een asbestdeskundige ingeschakeld, die grondige inspecties uitvoert. Zo voldoe je ook aan de eisen voor een verplicht asbestattest.

map

Vraag je inventarisatie aan!

Waarom nog wachten? Maak vandaag nog de keuze voor een gezonder leven. Met een uitgebreide asbestinventaris weet je precies waar je aan toe bent en kan je gerichte maatregelen nemen. Doe een beroep op A’s Best om deze cruciale inventaris voor je op te stellen. Je investeert niet alleen in je woning maar ook in je gezondheid en die van je geliefden. Wacht niet langer, vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor jouw asbestinventaris.

Vragen?

Voor een gratis offerte, gelieve ons aanvraagformulier te gebruiken. Voor alle andere vragen over het asbestattest, neem gerust contact op via het contactformulier.

Heb je opmerkingen of feedback? Laat het ons gerust weten. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.