Skip to main content

Verplicht asbestattest in Berchem

Vraag je je af vanaf wanneer een asbestattest verplicht is in Berchem? Wel, sinds 23 november 2022 is een asbestattest verplicht bij de verkoop of overdracht van vastgoed gebouwd vóór 2001 in Antwerpen of elders in Vlaanderen. Waarom nu juist voor die datum? Nou, vanaf die datum moet elk pand voldoen aan deze eis om een asbestveilig Vlaanderen tegen 2040 te kunnen realiseren. Bij A’s Best helpen we je graag om dit proces zo soepel mogelijk te maken.

Vraag online een gratis offerte aan

Gratis offerte
Home » Asbestattest verplicht Berchem

Vanaf wanneer is een asbestattest verplicht voor mijn gebouw?

Een asbestattest is verplicht voor alle woningen en gebouwen gebouwd vóór 2001. Vanaf wanneer moet jij je dan bezig houden met het regelen van een asbestattest? In feite vanaf het moment dat je van plan bent het pand te verkopen of een overdracht wilt doen. Ook bij renovatiewerkzaamheden die de structuur van het gebouw kunnen beïnvloeden, is een asbestattest noodzakelijk. Als een gespecialiseerd bedrijf in asbest zijn we bevoegd om een officieel asbestattest op te stellen. Een asbestattest aanvragen is dus een cruciale stap als je aan deze criteria voldoet. Gelukkig helpen we je daarbij verder! De kostprijs van een asbestattest kan variëren, maar wij bieden concurrerende tarieven en een snelle service.

map

Neem nu contact op en slaap op beide oren

Het belang van een asbestattest mag je niet onderschatten. In het kader van gezondheid en wettelijke verplichting, staan wij voor je klaar om dit attest naadloos voor je te regelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of als je wilt weten vanaf wanneer jouw woning een asbestattest nodig heeft. Een asbestattest is niet alleen verplicht, maar ook essentieel voor je eigen gezondheid en die van toekomstige bewoners. Dus waarom nog wachten?

Vragen?

Voor een gratis offerte, gelieve ons aanvraagformulier te gebruiken. Voor alle andere vragen over het asbestattest, neem gerust contact op via het contactformulier.

Heb je opmerkingen of feedback? Laat het ons gerust weten. We staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.